Privatlivspolitik

1. Baggrund

1.1 Vi behandler personoplysninger om dig, når du opretter et login på www.businessplanner.io (herefter ”Hjemmesiden”)

1.2 For at opfylde vores oplysningspligt, informerer vi dig i det følgende om, hvordan vi indsamler, behandler og videregiver dine personoplysninger.

2. Dataansvarlig

2.1 businessplanner.io, CVR.nr. 41683767, Engvej 14, 2690 Karlslunde (herefter ”vi”, ”os”, ”vores”) er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger.

2.2 Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi behandler dine personoplysninger, kan du kontakte os via info@businessplanner.io.

3. Formål

3.1 Formålet med vores behandling af dine personoplysninger er

i) at kunne opfylde vores aftale med dig om levering af Ydelser og

ii) at kunne administrere din konto og betaling på Hjemmesiden (herefter ”Formålet”).

4. Personoplysninger, som vi indsamler og behandler

4.1 Vi indsamler og behandler de personoplysninger, som du selv giver os, og som er nødvendige til opfyldelse af Formålet.

4.2 De indsamlede personoplysninger vil typisk omfatte:

  • Stamdata; for- og efternavn på kontaktperson, e-mail adresse og evt. tlf. nummer og adresse.
  • Login informationer; brugernavn eller e-mailadresse og adgangskode
  • Betalingsinformationer

4.3 For brugere som opretter sig på vores websted , gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse, at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

5. Deling af dine personoplysninger

5.1 Vi kan dele dine personoplysninger, hvis det er nødvendigt til opfyldelse af Formålet og der er et lovligt grundlag herfor.

5.2 Vi kan desuden dele dine personoplysninger, hvis vi er forpligtede til at overdrage eller dele dine personoplysninger med offentlige- og retslige myndigheder.

6. Cookies

6.1 Formålet med cookies er besøgsstatistik samt til at forbedre brugervenligheden og funktionaliteten.

6.2 Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

6.3 Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

6.4 Sådan slettes cookies: https://minecookies.org/cookiehandtering/.

6.5 Sådan undgår du cookies: https://minecookies.org/cookiehandtering/.

6.6 Cookies bruges til er besøgsstatistik samt til at forbedre brugervenligheden og funktionaliteten.

6.7 Sitet bruger følgende cookies

  • Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.
  • Hvis du besøger vores loginside, opretter vi en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og slettes, når du lukker din browser.
  • Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

7. Sikkerhed og beskyttelse

7.1 Vi har etableret og vedligeholder passende organisatoriske og tekniske foranstaltninger således, at dine personlige oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt slettes, forringes eller fortabes, ligesom de ikke kommer til uvedkommende tredjemands kendskab eller på anden måde misbruges eller bruges i uoverensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen.

8. Sletning

8.1 Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for dem til opfyldelse af Formålet eller til opfyldelse af lovkrav.

  • Personoplysninger som du har brugt til at registrere din konto slettes derfor senest 2 år efter vores seneste kontakt.
  • Vi er forpligtet til at opbevare oplysninger om dine køb af Ydelser via Hjemmesiden i indtil 5 år efter dit køb.

9. Dine rettigheder

9.1 Du kan til enhver tid få at vide, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Ønsker du indsigt i dine personoplysninger, bedes du kontakte os på vores e-mail.

9.2 Du kan til en enhver tid bede om at få din personoplysninger rettet. Du har også ret til at gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger, hvis vi behandler dem i strid med reglerne.

9.3 Du kan til enhver tid få overført dine personoplysninger til en tredjepart eller modtage en kopi af dine personoplysninger. Ønsker du at få overført eller modtage en kopi af dine personoplysninger, bedes du kontakte os på vores e-mail.

10. Klage

10.1 Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger via Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

10.2 Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, Telefon 33 19 32 00, E-mail dt@datatilsynet.dk

11. Opdatering

11.1               Privatlivs- og cookiepolitikken opdateres løbende og er senest opdateret den 27. januar 2021.